Kızılcaköy İlkokulu
Kızılcaköy Mahallesi No 83/1 Köşk/AYDIN

VİZYON

Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul etmek ve öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek. Öğrencilerimizi çalışmalarımızın odak noktası saymak. Eğitimciler olarak kendimizi sürekli yenilemek, geliştirmek. Başarıyı artırmak adına yönetici öğretmen ve veli olarak sorumluluk almak ve verimli olmak. Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler olarak birbirimizin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmak. Birbirimize ve öğrencilerimize saygı duymak. Farklılıklarımızı ve görüş ayrılıklarımızı zenginlik, çok renklilik olarak düşünmek. Değişimi deneyimle besleyerek gerçekleştirmek. İnançlı,enerjik, coşkulu üretken ve farklı olduğuna inanmak.

MİSYON

Biz… Bütün öğrencilerimizin:             Ulusal değerlere bağlı, çağdaş, araştıran, sorgulayan, üreten, dürüst adaletli, bilimsel düşünceyi benimsemiş, toplumla ve kendisi ile barışık, özgüveni yerinde, sorumluluk duyma bilincine erişmiş, öğrenmeyi sürekli hale getiren, sevecen, hayatı tanıyarak, kendisini buna hazırlayan, demokrasiyi hisseden ve yaşayan, beden ve ruh sağlığını olumlu yönde geliştiren, disiplinli ve hoşgörülü, eğitimli bilgili ve çalışkan olmaları için varız.

Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

Ders Başlama Saati: 08:50 Ders Bitiş Saati : 14:30

Servis Bilgisi

OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİDİR. 1 SERVİS ÇEVRE MAHALLERLERDEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TAŞIMAKTADIR.

İl Merkezine Uzaklık: 39 km. İlçe Merkezine Uzaklık: 19 km.

Kızılcaköy Mahallesi No: 83/1 Köşk/AYDIN